Ecsplore Awards 2024
woensdag 19 juni 2024

Ecsplore Awards 2024

De Ecsplore Awards staan volledig in het teken van het waarderen, inspireren en motiveren van sportaanbieders en hun onmisbare vrijwilligers. Het is tijd om de spotlights te richten op degenen die dag in, dag uit het verschil maken binnen jouw club!  

Deel Jullie Bijzondere Verhalen 
Iedere vereniging maakt wel iets speciaals mee gedurende het jaar. Of het nu gaat om die ene vrijwilliger die altijd voor iedereen klaarstaat, de barman of barvrouw die de sfeerbepaler is in de kantine, of die jeugdige vrijwilliger die nu al het verschil maakt - wij willen deze verhalen horen en de aandacht geven die ze verdienen! 

Nomineer Jouw Helden in Vijf Categorieën 
De prijzen worden uitgereikt in een vijftal nominatiecategorieën: 
·                 Vereniging van het jaar 
·                 Coach van het jaar 
·                 Sportvrijwilliger van het jaar 
·                 Kantinemedewerker van het jaar 
·                 Jeugdige vrijwilliger van het jaar 

Nomineer jouw held hier
 
Een deskundige vijfkoppige jury stelt vervolgens per categorie een top 3 samen. Daarna is het woord aan de inwoners van Sittard-Geleen en Stein. Zij mogen dan hun definitieve stem uitbrengen. Per categorie wint de genomineerde met de meeste stemmen een prachtige prijs (cheque) én een trofee. 

Save The Date! Een Avond Vol Verrassingen, Inspiratie en Waardering 
Zet 22 november alvast in jullie agenda, want deze editie van de Ecsplore Awards belooft nog grootser en meeslepender te worden dan vorig jaar. Naast een inspirerende avond zijn er ook een aantal verrassingselementen dat we nog even geheimhouden. De avond wordt opgesplitst in twee gedeeltes.  

Namelijk een eerste deel waar alle genomineerden en daarnaast 1 introducé welkom zijn. Ook zijn per vereniging twee bestuursleden welkom.
Het tweede deel bestaat uit een after borrel waar alle vrijwilligers van iedere vereniging van harte welkom zijn om de prijswinnaars te feliciteren onder het genot van een hapje en drankje. 

Meer Bekendheid voor Jouw Vereniging
 
Wij hopen op een stortvloed aan inspirerende inzendingen, zodat de jury een top 3 kan samenstellen die jullie vereniging eer aan doet. 
Heeft u onverhoopt toch geen promotiemateriaal ontvangen? Laat het ons dan snel weten via inschrijving@ecsplore.nl. Vermeld hierbij uw naam, verenigingsnaam en e-mailadres, dan nemen wij contact met u op. 

Namens het team verenigingsondersteuning kijken we ernaar uit om samen met jullie uw helden in het zonnetje te zetten. Tot 22 november!
 

Team verenigingsondersteuning 
Souad Hoofwijk    Maurice Geraets   Judith van veen     Maud van Osch